Ons team

Ik ben Anne, de eigenaresse van De Blauwe Ballon. Als kind had ik al een droom; werken met kinderen! Mijn moeder werkte vroeger (wat ik heel tof vond) maar miste haar dan wel een beetje. Ik bedacht toen, als ouder(s) werken/studeren, en een ouder heeft opvang nodig dan het liefst bij De Ballon. Door lekker te spelen met leeftijdgenootjes, uitdagingen en complete verzorging (zodat ouders daar niet over hoeven na te denken), vergeet je als kind en ouder even alles. Zijn beiden blij om elkaar weer te zien en hebben beiden nieuwe ervaringen opgedaan.
Nu bijna 30 jaar later is dat nog steeds het motto van De Ballon. Samen een fijne tijd ervan maken. Het lieve en geweldige team stelt zich elke dag open voor nieuwe ontwikkelingen van de kinderen, ouders en elkaar. Wij nemen graag een deeltje van uw opvoeding over. Een mooier dag-doel is er niet :)
Hallo, mijn naam is Jolanda en ik werk op groep De Vlinders. Ik geniet ervan om de kinderen te verzorgen en te knuffelen.
De fijne werksfeer, het hechte team en de liefde van de kinderen maakt voor mij het werken bij De Blauwe Ballon fantastisch!
Hallo, ik ben Lia, ik ben 22 jaar werkzaam in de kinderopvang, waarvan ruim 17 jaar bij De Blauwe Ballon. De Blauwe Ballon heeft lichte, open ruimtes met een huiselijke sfeer. Daarom is het voor kinderen en medewerkers een fijne plek om te zijn. Ik ben drie dagen in de week aanwezig op kantoor als teamleider en bij nood val ik in op de groepen. Ik help, ondersteun, begeleid, stimuleer de leidsters in hun werkzaamheden.
Door de leidsters te ondersteunen in hun werk, taken en ontwikkeling zullen zij met plezier werken. Wat je uitstraalt krijg je terug van het team en de kinderen. Zo heeft iedereen een leuke dag. Ik vind het belangrijk dat er gelachen wordt.
Hallo, ik ben Denise en ben ruim 16 jaar werkzaam in de kinderopvang. Sinds begin december 2018 werk ik bij De Blauwe Ballon. Wat ik leuk vind aan ons kinderdagverblijf is dat er van alles wat is qua groepsopstelling maar wel kleinschalig en huiselijk. Het is fijn om vertrouwd te zijn met alle kinderen en ouders!
Wat ik het leukste vind aan werken met kinderen is de interactie die je met ze heb. De lachjes van een baby of een gesprekje met een peuter over hun avonturen.
Hallo ik ben Rachel. Ik werk sinds januari 2016 bij De Blauwe Ballon en dat doe ik met veel plezier en liefde. Ik werk 4 dagen op de Tijgergroep. Ik vind het leuk om met de kleine en de wat grotere kindjes te werken. Knutselen, actief bezig zijn en de verzorging vind ik belangrijk. Ook vind ik het belangrijk dat kindjes zich geborgen voelen bij ons. Ik vind het interessant om de kinderen te zien ontwikkelen en een uitdaging om daar persoonlijk iets aan bij te kunnen bijdragen.
Ik vind het fijn dat De Blauwe Ballon een kleinschalig bedrijf is, dat maakt de sfeer erg gemoedelijk.
Ik ben Joyce. Ik werk 2 dagen op de Tijgergroep; bij de peuters van 2 tot 4 jaar. Dit doe ik sinds september 1999 met heel veel liefde en plezier bij De Ballon. Wat mij zo aantrekt om bij ‘De Blauwe Ballon ‘ te werken, is de kleinschaligheid waardoor je een nauw contact kunt opbouwen met alle kinderen, ouders en leidsters. Iedereen kent elkaar. Ook de veelzijdigheid in het werk spreekt me ontzettend aan. Knuffelen, voorlezen, creatief bezig zijn en zingen doe ik graag, maar het leukste vind ik wel om mee te gaan in de fantasie van de peuters, om daarop in te spelen en ze zo spelenderwijs dingen bij te brengen.
Ik vind het leuk om met de kindjes te knuffelen, high five geven, boekjes lezen, kletsen, grapjes maken, kopjes ‘thee’ drinken en overheerlijke maaltijden eten in de poppenhoek, maar vooral lachen en ze een leuke dag te bezorgen.
Hoi, ik ben José. Ik ben sinds maart 2001 werkzaam bij De Blauwe Ballon. Ik werk 3 dagen in de week op de Kaboutergroep. Ik vind het heerlijk om dreumessen en peuters te verzorgen. Samen liedjes zingen, knuffelen en boekjes voor te lezen. Dit doe ik met heel veel plezier en krijg daar zoveel liefde voor terug.
Al die vrolijke gezichtjes daar word je toch blij van.
Mijn naam is Terry, en werk vanaf mei 2007 met veel plezier op De Blauwe Ballon. Ik vind het heel interessant om kleine kinderen te zien ontwikkelen en ook om ze daarbij te helpen. In de eerste paar jaar leren zij zo veel en ik vind het superleuk om daar deel van uit te maken. Ik werk twee dagen met alle liefde op de babygroep en doe dit met veel plezier!
Als alle kindjes vrolijk en met een voldaan gevoel naar huis gaan ben ik blij, daar doe ik het voor.
Mijn naam is Marcella. Met veel plezier werk ik 2 dagen op de groepen zodat ik thuis en werk mooi combineer. Ik vind het erg leuk met kinderen te werken. En met kinderen verschillende activiteiten te doen. Zoals knutselen, zingen en spelen en kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Maar ook de verzorgende taken. Doe ik met veel plezier. Geen dag is hetzelfde. Daarom werk ik hier met veel plezier.
Het is een leuk kleinschalig kinderdagverblijf waar ik al vanaf november 2009 met liefde werk. Het is leuk om kinderen te zien opgroeien en te begeleiden in hun ontwikkeling waar nodig is.
Sinds 1999 mag ik, Jeannette Oranje, deel uitmaken van een bijzonder en gezellig bedrijf, en als leidinggevende op De Ballon heb ik de beste baan ooit. Zo mag ik ouders (en kinderen) rondleiden en welkom heten, blij maken met een plaatsing en te woord staan bij alle vragen en wensen. Een oogje houden op het dagelijkse reilen en zeilen, plezier maken en knuffelen met de kinderen wanneer ik even op de groepen ben en voor iedereen met raad en daad klaarstaan.
Nieuwsgierig geworden? Bel gerust en ik leid u graag rond!
Hallo allemaal, ik ben Arianne. Ik werk op de peutergroep van kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar sinds juli 2017. Ik vind het leuk om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en ze hierbij te stimuleren en te ondersteunen! Dit doe ik graag door activiteiten te doen zoals knutselen, zingen, boekjes lezen enz.
Als ik zie dat de kinderen zich veilig en prettig voelen en plezier hebben op de groep, is mijn doel voor die dag bereikt.
Hoi hoi, mijn naam is Kaylee. Ik ben sinds december 2017 werkzaam bij De Blauwe Ballon. Ik werk 4 dagen op de verticale groep (1-4 jaar). Er is dus veel veelzijdigheid en altijd iets te doen. Wat ik zo mooi vind aan deze groep is dat de kleinere kinderen al vroeg leren dat er grotere kinderen om hen heen spelen en ze kunnen ook leren van het gedrag van grotere kinderen. Grotere kinderen leren weer rekening te houden met de kleintjes en soms de rust te bewaren, wanneer dit nodig is.
Ik vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen, te spelen en hun ontwikkeling te stimuleren en te volgen. Kinderen zijn zo puur en zuiver. Iedere dag is een feestje met hen en geen dag is hetzelfze.
Ik ben Johanna en ben werkzaam sinds 2021 op De Blauwe Ballon. Sinds oktober 2022 werk ik op de babygroep (Twinkelster). Ik doe dit werk met heel veel liefde en plezier! Ik ben positief ingesteld, enthousiast en heb een passie voor het werken met kinderen. Heb met verschillende leeftijden in de kinderopvang gewerkt. Nu ben ik aangekomen in mijn laatste tijdperk kinderopvang en vind het geweldig om die af te mogen sluiten op onze babygroep!
Het is een mooi en dankbaar beroep en daarom doe ik het ook al jáááááááren met plezier.
Hallo beste lezer, mijn naam is Nancy. Ik ben in juli 2022 komen werken bij De Blauwe Ballon en heb het enorm naar mijn zin. 4 dagen per week beleef ik veel plezier met alle kindjes. Samen met mijn collega's werk ik op de Kabouters, kindjes van 1-4 jaar. Ik doe mijn uiterste best om alle kinderen een onvergetelijke tijd te geven!
Het is zo heel leuk om de kindjes te zien groeien in hun doen en laten. Hoe kinderen ontwikkelen, maakt mij blij.