KDV Purmerend

Welkom bij Kinderdagverblijf De Blauwe Ballon, uw ideale keuze voor KDV in Purmerend. Bij ons vindt u hoogwaardige kinderopvang in een veilige en liefdevolle omgeving. Ons doel is om elk kind te laten groeien en bloeien door middel van persoonlijke aandacht en een gevarieerd aanbod van activiteiten.

Waarom Kiezen voor KDV De Blauwe Ballon in Purmerend?

Persoonlijke Aandacht en Zorg Bij De Blauwe Ballon krijgt elk kind de aandacht die het verdient. Ons team van professionele medewerkers zorgt ervoor dat elk kind zich thuis voelt en de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Lees meer over onze pedagogische aanpak.

Stimulerende omgeving

Wij bieden een omgeving die speciaal is ontworpen om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en hun ontwikkeling te bevorderen. Ontdek onze leuke aanpak en buitenactiviteiten die wij aanbieden.

persoonlijke aandacht

Bij De Blauwe Ballon krijgt elk kind de aandacht die het verdient. Ons team van professionele medewerkers zorgt ervoor dat elk kind zich thuis voelt en de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Lees meer over ons

Inschrijven bij KDV Purmerend

Het inschrijven bij ons kinderdagverblijf is eenvoudig. U kunt het inschrijfformulier online invullen en een kennismakingsgesprek plannen. Tijdens dit gesprek krijgt u een rondleiding door ons kinderdagverblijf en kunt u al uw vragen stellen. Lees meer over het inschrijfproces.

Tarieven en vergoedingen

Wij bieden kwalitatieve kinderopvang tegen aantrekkelijke tarieven. Voor meer informatie over onze prijzen en mogelijke vergoedingen, kunt u terecht op onze pagina over kosten en vergoedingen.