Flexibele kinderopvang Purmerend

Welkom bij Kinderdagverblijf De Blauwe Ballon, uw keuze voor flexibele kinderopvang in Purmerend! Bij De Blauwe Ballon draait alles om persoonlijke aandacht en zorg voor uw kind. Ons ervaren team van pedagogisch medewerkers biedt een warme en veilige omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

We bieden een breed scala aan activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind, variërend van creatieve knutselsessies tot buiten spelen in onze ruime tuin en educatieve spelletjes. Bij De Blauwe Ballon geloven we in een gebalanceerde aanpak die niet alleen de creativiteit van uw kind stimuleert, maar ook hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen bevordert. Dus bent u op zoek naar een fijne en flexibele kinderopvang Purmerend? Plan dan gerust eens een rondleiding!

Babygroep

Binnen de babygroep Twinkelster van Kinderdagverblijf De Blauwe Ballon in Purmerend! Twinkelster is een liefdevolle en stimulerende omgeving speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, waar elk kindje zich veilig en geborgen voelt

Peutergroep

Welkom bij peutergroep De Tijgers van Kinderdagverblijf De Blauwe Ballon in Purmerend! De Tijgers is een bruisende en speelse omgeving waar peuters spelenderwijs kunnen ontdekken en groeien.

Ons team van pedagogisch medewerkers zorgt voor een stimulerende omgeving waarin peuters worden uitgedaagd om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. We bieden een gevarieerd programma met activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van de peuters.

Verticale groep

Welkom bij de verticale groep De Kabouters van Kinderdagverblijf De Blauwe Ballon in Purmerend! De Kabouters bieden een unieke en stimulerende omgeving waar kinderen van verschillende leeftijden samen kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

In De Kabouters staat het creëren van een gezellige en veilige sfeer centraal. Ons ervaren team van pedagogisch medewerkers zorgt voor een geborgen omgeving waarin elk kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.