Blauwe Ballon Kinderdagverblijf

Welkom bij Blauwe Ballon Kinderdagverblijf in Purmerend, waar wij een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving bieden voor uw kinderen. Ons kinderdagverblijf heeft gespecialiseerde groepen voor baby’s, peuters en gemengde leeftijden, elk ontworpen om de ontwikkeling van uw kind optimaal te ondersteunen.

Onze Babygroep Twinkelster biedt rust en geborgenheid voor de allerkleinsten, terwijl de Peutergroep Tijgers gericht is op het bevorderen van zelfstandigheid en sociale vaardigheden. De Verticale groep Kabouters bevordert sociale interactie tussen verschillende leeftijden.

Bij Blauwe Ballon Kinderdagverblijf staan persoonlijke aandacht, veiligheid en een stimulerende omgeving centraal. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een rijk aanbod aan activiteiten die bijdragen aan de cognitieve, motorische en emotionele ontwikkeling van uw kind.

Kies voor Blauwe Ballon Kinderdagverblijf in Purmerend en geef uw kind een geweldige start in een vertrouwde en liefdevolle omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een rondleiding te plannen.

Veilige en Stimulerende Omgeving

Bij Blauwe Ballon Kinderdagverblijf staat veiligheid voorop. We creƫren een omgeving waar kinderen zich veilig en geborgen voelen, zodat ze onbezorgd kunnen spelen en leren.

Persoonlijke Aandacht en Ontwikkeling

Elk kind krijgt de aandacht die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een persoonlijke benadering en ondersteunen de ontwikkeling van ieder kind.

Samenwerking met Ouders

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking met ouders. Door regelmatige communicatie houden we ouders op de hoogte van de ontwikkeling en belevenissen van hun kind.

De Blauwe Ballon in Purmerend biedt een veilige en stimulerende omgeving, persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van elk kind, en hecht waarde aan samenwerking met ouders. Deze drie pijlers vormen de basis van hun benadering, waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een liefdevolle en vertrouwde setting. Neem contact op voor meer informatie of om een rondleiding te plannen, en ontdek hoe Blauwe Ballon Kinderdagverblijf een geweldige start biedt voor uw kind.