Baby opvang Purmerend

Baby opvang in Purmerend bij KDV De Blauwe Ballon

Welkom bij KDV De Blauwe Ballon, uw vertrouwde adres voor baby opvang in Purmerend. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw baby in goede handen te laten. Daarom bieden wij een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving waar uw kleintje zich optimaal kan ontwikkelen.

Onze ervaren en toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat elke baby de aandacht en zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Bij KDV De Blauwe Ballon werken we met kleine groepen, zodat we persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Dit is essentieel voor de emotionele en sociale ontwikkeling van uw baby.

Wij beschikken over moderne faciliteiten die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften van baby’s. Van knusse slaapruimtes tot veilige speelgebieden, alles is aanwezig om uw kindje een fijne en leerzame tijd te bieden. Onze ruimtes zijn voorzien van hoogwaardige, veilige materialen en speelgoed dat de zintuigen en motoriek van uw baby stimuleert.

Bij KDV De Blauwe Ballon in Purmerend staat communicatie met ouders centraal. Wij houden u dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen en belevenissen van uw baby. Zo bent u altijd betrokken bij de groei en ontwikkeling van uw kind.

Babygroep

Bij KDV De Blauwe Ballon verwelkomen wij de allerkleinsten in onze Babygroep Twinkelster. Hier bieden wij een warme en veilige omgeving waar baby’s in alle rust kunnen groeien en ontwikkelen. Onze gediplomeerde medewerkers geven persoonlijke aandacht en volgen het ritme en de behoeften van ieder kind. Door middel van spel en stimulatie bevorderen we de zintuiglijke en motorische ontwikkeling, zodat uw baby zich optimaal kan ontplooien

Lees meer

Peutergroep

Voor peuters van 2 tot 4 jaar hebben we de Peutergroep Tijgers. In deze groep ligt de focus op het stimuleren van zelfstandigheid en sociale vaardigheden. Onze pedagogisch medewerkers bieden een gevarieerd programma met veel aandacht voor taalontwikkeling, creativiteit en motoriek. Door middel van uitdagende activiteiten en spelenderwijs leren, bereiden we de peuters voor op de volgende stap in hun ontwikkeling.

Lees meer

verticale groep

In de Verticale groep Kabouters spelen en leren kinderen van verschillende leeftijden samen. Dit unieke concept bevordert sociale interactie en helpt kinderen om van elkaar te leren. Oudere kinderen fungeren vaak als voorbeeld en helpen de jongere kinderen, wat hun zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel versterkt. Onze medewerkers zorgen voor een uitdagende en veilige omgeving waar elk kind op zijn eigen tempo kan groeien.

Lees meer

KDV De Blauwe Ballon biedt een veelzijdige en liefdevolle opvang in Purmerend. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een rondleiding te plannen.